Ако имате въпрос? Обадете ни се: 0899-197-297

Защо да изберете нашият севиз.

Няма техника за ремонт, която да ни уплаши – винаги сме готови за нови предизвикателства!

"Експрес Електроникс" е специализиран сервиз за ремонт на електроника, телевизори, компютри (стационарни и преносими), аудио и видео техника намиращ се в гр. Варна. "Мултимедиен Център" извършва ремонт и диагностика. Екипът ни е висококвалифициран и тясно специализиран в поправянето на всякакъв вид електроника, Телевизори, настолни компютри, лаптопи и монитори.

Разполагаме със сервизна апаратура и с богат набор от части за лаптопите и компютрите, които ще се ремонтират. Ние сме фирма, наложила се на пазара през последните 27 години, като за този период сме доказвали многократно високото ниво на качество в работата ни. Нашият сервиз за електроника в град Варна, е готов да приеме вашата техника, да ви консултира и да предложи правилното решение на проблема Ви.

Гарантираме качествени услуги на високо ниво!

Какво ново

10 Ноември, 2022

Новата серия смартфони на Asus ROG Phone 6 оглави класацията за най-мощните смартфони с Android, а сега Pro версията достигна и до Зак от канала в YouTube JerryRigEverything. Очаквано той го подлага на познатите ни изпитания за издръжливост.

прочети повече
10 Ноември, 2022

Apple все още изглежда обмисля разработката и евентуалния пазарен дебют на iPhone със сгъваем екран. Междувременно обаче потребител от Китай е направил именно подобно устройство. За целта той използва части от различни устройства, в това число вътрешността на iPhone X и други модели, като е заложено на конструкцията на Motorola Razr. Процесът изобщо не е лесен и се преминава през редица проби и грешки.

прочети повече
11 Ноември, 2022

След като Samsung започна актуализацията на редица свои флагмани до новия си графичен интерфейс One UI 5.0, който е базиран на Android 13, сега идва ред и на едно устройство от средния клас. Става дума за модел, който е сред най-популярните на компанията, а именно Galaxy A53. Софтуерът е наличен в Нидерландия, като очакваме поетапно да достигне и до другите региони. Той е с версия A536BXXU4BVJG и е с размер около 2GB, като включва очакваните новости с графичния интерфейс и операционната система, както и поправките за сигурността на Android за октомври

прочети повече

Нащият екип

Тихомир Димитров
Мениджър

С натрупаният повече от 30 годишен опит в областа на сервизната дейност г-н. Димитров се е доказал като един от най-добрите специалисто в областа на електрониката в гр. Варна

биография
Ангел Димитров
IT

С маладият си и борбен дух IT специалиста на фирмата се справя със задачи от висока сложност с лекота и без проблем.

биография
Дияна
Финанси

Дияна е специалистът, който се грижи за финансовия баланс на фирмата и много други задачи от ежедневието.

биография
СЕРВИЗ ЗА ВАШИЯТ МАГАЗИН ЗА ПРОДАЖБА НА ТЕХНИКА
Специални условия за магазини и фирми в сферата на компютърната, аудио и видео техника. Подръжка на хотели и други с голям брой техника за подръжка и ремонт.
Ние ремонтираме и тези