Ако имате въпрос? Обадете ни се: 0899-197-297

Защо да изберете нашият севиз.

Няма техника за ремонт, която да ни уплаши – винаги сме готови за нови предизвикателства!

"Експрес Електроникс" е специализиран сервиз за ремонт на компютри (стационарни и преносими), намиращ се в гр. Варна, с "Мултимедиен Център" за ремонт и диагностика. Екипът ни е висококвалифициран и тясно специализиран в поправянето както на всякакъв вид електроника, Телевизори, настолни компютри, лаптопи и монитори.

Разполагаме със скъпоструваща сервизна апаратура и с богат набор от части за лаптопите и компютрите, които ще се ремонтират. Ние сме фирма, наложила се на пазара през последните 22 години, като за този период сме доказвали многократно високото ниво на качество в работата ни. Нашият сервиз за електроника в град Варна, е готов да приеме вашата техника, да ви консултира и да предложи правилното решение на проблема Ви.

Гарантираме качествени услуги на високо ниво!

Какво ново

20 Юни, 2019

Анализаторът Минг-Чи Куо публикува ново свое проучване, което сочи, че Apple ще пусне първите си iPhone модели с 5G свързаност през следващата година. Според него през 2020 компанията ще представи три модела с OLED екрани с диагонали 6.7“, 5.4“ и 6.1“. Последният от тях ще бъде наследник на iPhone XR (2019) и ще разполага с LTE свързаност, а останалите два ще могат да работят с мрежите от пето поколение.

прочети повече
21 Юни, 2019

Galaxy Note10 може да използва технологията Sound on Display Слуховете около Galaxy Note10 продължават, а най-новата информация в това направление идва от лийкъра Ice Universe (@UniverseIce). Той споделя в Twitter изображения на предполагаем протектор за екрана на един от моделите в серията. Ако това е реален продукт, то се потвърждават появилите се преди време слухове, че устройствата ще разполагат с технология Sound on Display на мястото на традиционен говорител. За това подсказва липсата на прорез в горната част на протектора.

прочети повече
21 Юни, 2019

Изтекоха детайли около бъдещия смартфон с шесторна камера на Sony. Миналата седмица се появи информация, че Sony подготвя смартфон с шесторна основна и двойна селфи камери, без да се споменава за конкретните параметри на сензорите. Сега лийкърът Макс Джей споделя в Twitter детайли, свързани с тях, които сочат, че предната камера ще разполага с 10-мегапикселов и ToF (0.3MP) сензори.

прочети повече

Нащият екип

Тихомир Димитров
Мениджър

С натрупаният повече от 30 годишен опит в областа на сервизната дейност г-н. Димитров се е доказал като един от най-добрите специалисто в областа на електрониката в гр. Варна

биография
Ангел Димитров
IT

С маладият си и борбен дух IT специалиста на фирмата се справя със задачи от висока сложност с лекота и без проблем.

биография
Дияна
Финанси

Дияна е специалистът, който се грижи за финансовия баланс на фирмата и много други задачи от ежедневието.

биография
СЕРВИЗ ЗА ВАШИЯТ МАГАЗИН ЗА ПРОДАЖБА НА ТЕХНИКА
Специални условия за магазини и фирми в сферата на компютърната, аудио и видео техника. Подръжка на хотели и други с голям брой техника за подръжка и ремонт.
Ние ремонтираме и тези